Отпушване на мивка

Отпушване на мивка – неприятно, но редовно занимание

Ако сте редовни и активни в кухнята, периодично имате нужда от отпушване на мивка. Невинаги проблемът е дълбок и изисква намесата на специалисти и оборудване. Понякога можете да се справите съвсем сами, използвайки така-познатите на пазара прахчета за разтваряне на отпадъци. Но когато тръбите под мивката са пластмасови, а повечето вече са само такива, прахчето може да разяде и самата тръба. Тогава от обикновено занимание превръщате отпушването в голямо главоболие.

Налице са много идеи за ликвидиране на такива проблеми. Например се продават сифони с мелачка, която смила отпадъците на дребни части и каналът ги поема. Но и в тези случай не можете да бъде сигурни колко големи ще бъдат попадналите в дълбочина парчета.

Vikburgas.com има едно добро решение за Вас!

Ние предлагаме на живеещите в и около Бургас бързо отпушване на мивка. То предполага използването на оборудване, което в домашни условия е много малко вероятно да сте си набавили. Ако се е стигнало до къртене, чистене и извозване, шансът да се справите сами е почти нулев.

Ние имаме решение. Ние предлагаме отпушване на мивка, но не само. Сифони, шахти, септични ями, кладенци – всичко в това направление. Дали живеете в жилищна кооперация, или в едноетажна къща – няма значение. Важното е да си спестите разходи, както и проблеми за съседите. Има много видове отпадъчен материал, който засяда по тръбите и колкото и да ни се иска, не може да се разгражда. Косми, различни видове мазнина, в т.ч. някои сапуни и др. за всички тях се изисква по-особено внимание и по-сериозна манипулация.

Всичко посочено можете да откриете при нас

Ако Ви се налага спешно отпушване на мивка и ако живеете край Бургас (Сливен, Айтос, Ямбол, Карнобат), позвънете ни. Ние не просто знаем какво да направим, но и го правим. Всичко, което се изисква от Вас, е своевременно да вземете нужните мерки, да не протакате. Защото всички проблеми в началото са дребни, след това не усещате с каква скорост са се разраснали.

Нашият опит в областта на отпушване на мивки ни е показал точно това. Че фразата „Има време“ означава „Вече е твърде късно“. И обикновено, вместо да се прибегне до някои по-слециални вакуумни уреди за изпомпване, посягам към кирки и лопати.

Спестете си това. Независимо дали става дума за мокрите помещения, или мивката в кухнята, не губете ценно време. За мивки на двора, къде омаловажавате съвсем проблема, също се замислете. Ако се стигне до разкопаване на целия двор, ще се уверите, че не сте подходили сериозно.

Ориентировъчни цени за отпушване на мивка за 2020г. в Бургас.

Често наши колеги взаимстват от нашата ценова политика (цени в лв.)

 • Отпушване на мивка и сифони
  50.00 - 75.00
  с ръчни инструменти до Ф75
 • Отпушване на тръби
  75.00 - 120.00
  в баня или кухня до Ф75
 • Отпушване на тоалетна
  50.00 - 75.00
  с професионални ръчни инструменти
 • Машинно отпушване на тоалетна
  120.00 - 150.00
  /канал Ф110/
 • Машинно отпушване
  по договаряне
  на външен канал на къща
 • Машинно отпушване
  по договаряне
  на канал до ф150
 • Демонтаж на тоалетна чиния
  25.00 - 35.00
  при необходимост
 • Оглед на място или консултация
  30.00
  от наш специалист без ангажиране

Забележка: Посочените цени се отнасят за Бургас. За други населени места се начисляват транспортни разходи, за повече информация се свържете с нас. Основно определящ фактор при определяне на точната цена е вида и степента на запушването.