Видео инспекция на канали в Бургас

Специалистите от vikburgas.com предлагат извършването на услугата видео инспекция на канали в Бургас и района.

Разполагаме с професионално оборудване за инспекция на всякакви канали – големи и малки. Техниката ни е с ротация на главата /камерата/ за по голяма прецизност при течове или запушвания.

Предлагаме услугата на ниски цени. Представлява едно наистина адекватно решение по отношение на запушените канали. Диагностика на канализационни системи се осъществява, за да бъдат открити дефекти и евентуално – налични пробойни в каналите. Осъществява се с помощта на специализирана видео техника.

Ние от vikburgas.com ползваме тези машини за видео диагностика, когато съществуват съмнения за повреди  по каналите. Защитена херметизирана камера прониква в проблемния канал на дълбочина и предава видео сигнал на монитор, чрез който се наблюдава състоянието на въпросния канал. При необходимост ние можем да извършим запис на аналогов или цифров носител.

Оборудване на фирмата

Нашата фирма работи с модерно, съвременно оборудване, което служи за видео диагностика и за почистване на канали. Именно то ни дава потенциала за виждане на ясна картина и за бързо откриване на всякакви проблеми по канализацията, като къртене не се налага.

Камерата, служеща за видео диагностика, е снабдена и с осветление. То дава възможност да се предава ясен образ на каналите, които се изследват. Извършваме я при желание от страна на клиента в такива случаи, в които ВиК специалистът ни има съмнения за наличност на стеснявания заради нараняване и счупвания на тръбопроводите по каналите.

Защо да изберете видео диагностика от нас?

Такава диагностика на каналите ще ви спести време, средства и излишна работа. Тя е правилният и съвременен начин за установяване на проблеми в шахтите и канализацията.

Свържете се с екипа ни и направете заявка за извършване на видео диагностика на канал от мобилния ни екип. Предлагаме услугата на достъпна цена. След като бъде направена веднъж, тя предоставя ясна картина за предстоящия ремонт на канала така, че да причини минимални щети по инфраструктурата и сградата.

Със сигурност видео диагностиката носи много ползи, така че не се колебайте да се възползвате от тази услуги! Ние сме с богат опит с съответната дейност и сме често избиран партньор както на солидни корпоративни клиенти, така и на частни домакинства, производства и малки фирми. Свържете се с нас и заявете нуждата си от услугите ни.

Ориентировъчни цени за видео диагностика на канали за 2019г. в Бургас.

Често наши колеги взаимстват от нашата ценова политика (цени в лв.)

 • видео диагностика на канали бургас
  Видеодиагностика на канал
  150.00
  до размер ф160
 • Запис на диагностика
  30.00
 • Демонтажи за видео инспекция
  -
  при необходимост
 • Оглед на място или консултация
  30.00
  от наш специалист без ангажиране

Забележка: Посочените цени се отнасят за Бургас. За други населени места се начисляват транспортни разходи, за повече информация се свържете с нас. Основно определящ фактор при определяне на точната цена е вида и степента на запушването.