Отстраняване на течове в Бургас

Като фирма, която има за цел да изгражда добро впечатление в своите настоящи и бъдещи клиенти, предлагаме след установяване на теч и неговото отстраняване в случаите отнасящи се до – ВиК. Разполагаме с квалифицирани водопроводчици в Бургас за качественото предотвратяване на текущи ВиК течове.

Отстраняване на теч в Бургас и района

Една от най-сериозните ВиК аварии, която може да се появи във вашето жилище, както и на работното място е свързана с течовете. Много често те не се забелязват десетки дни, та даже и месеци, но водят до сериозни поражения. Ние от vikburgas.com предлагаме откриване и отстраняване на течове в бургаска област, като можете да ни гласувате пълно доверие.

За какво трябва да внимавате?

Имайте предвид, че необучени хора не могат да отстраняват течове. Този вид ремонти се извършват от професионалисти, които имат опит във ВиК дейностите. В наши дни е възможно да се открият скритите течове с термографска камера, а след като се фиксира причинителят на теча се преминава към ремонтни дейности. Последните са специфични и се извършват от специалисти.

Течовете могат да доведат до разрухи в апартамента или къщата, а също така и до повишена консумация на вода, което от своя страна води до високи сметки. От тази гледна точка не бива да се оставя влагате без да бъде отстранена. Екипът на vikburgas.com е готов да Ви укаже съдействие.

Какъв ремонт се прави за отстраняване на течове?

ВиК ремонтите по премахване на теч биват най-различни. В зависимост дали течовете идват от водопровода, вертикалния щранг, нарушените фуги, подов сифон или друго, се взимат необходимите мерки. Последните могат да включват къртене и отстраняване на причинителите, като това оставя отпадъци, които трябва да бъдат извозени и почистени от мястото на работа.

Всичко това може би звучи сложно, но не и за бригадата ни, която ще Ви гарантира високото качество на работата. До сега работихме в Бургас, Несебър, Слънчев бряг, Созопол, Царево и на други места по черноморието и се справихме повече от добре. Разбира се, ще използваме най-модерните методи за премахване на течове и във вашия обект, за да доведем спокойствието. В сайта ни ще намерите нашите контакти, на които можете да ни потърсите, когато имате проблем.

Цени за отстраняване на течове за 2021г. в Бургас.

Често наши колеги взаимстват от нашата ценова политика (цени в лв.)

 • Отстраняване на теч от полипропиленови тръби
  50.00 - 75.00
  смяна на проблемен участък
 • Отстраняване на теч от метални тръби
  На място
  водопроводна инсталация
 • Отстраняване на теч от канализация /вертикален щранг/
  100.00 - 250.00
  в зависимост от вида на канализацията
 • Отстраняване на теч от тоалетна чиния
  на място
  долно оттичане
 • Отстраняване на теч от подов сифон.
  70.00 - 120.00
 • Отстранявани на течове неописани в ценоразпис.
  По договаряне

Забележка: Посочените цени са с включен труд /къртене, отстраняване/ и материали. Най-точни цени ще получите след изпълнението на диагностиката.