Отпушване на тоалетна в Бургас

Отпушване на тоалетна – колкото неприятно, толкова и неизбежно.

Ако опрете до отпушване на тоалетна, изберете хората, които знаят какво правят. От vikburgas.com можете да очаквате именно това. В Бургас и региона сме успели да обслужим десетки домакинства, всички от които са останали доволни.

Когато пристъпваме към отпушване на тоалетна, първото нещо, което ни интересува, е с какъв материал е запушена. Ако знаете, ако можете да си върнете лентата и да посочите точния отпадък, ще е по-лесно. Така ще се ориентираме какъв способ, инструмент, техника да използваме. Защото едни отпадъци са по-упорити от други, някои са разградими, други – не.

Изберете vikburgas.com и ще направим тоалетната като нова

При това, можете да ни търсите не само за отпушване на тоалетна, но и при всякакви поводи и по всякакви причини. Ремонти, къртене, лепене на плочки, фугиране, скициране на разположението на тръбите и кранчетата. Измерване до милиметър. Можем да се погрижим с всичко за максимално кратки срокове, при това и на ниски цени.

За отпушване на тоалетна не Ви трябва търпение или несломим дух. Трябват Ви познания. Ако сте запознати с материята, наречена „ВиК услуги“, няма да се замисляте, а бихте се доверили на специалистите. Ако не сте се запознали, време е да го направите.

Умелото управление на бизнес като нашия се крепи на лоялното отношение и разбиране на клиентските потребности. За нас е повече от ясно, че не се интересувате какви сме, а какво можем да Ви дадем. Ние също сме далеч от илюзията, че нашата история, извървян път и неволи Ви вълнуват. Затова се фокусираме върху задачата, която ни поставяте. След като се справим с нея, започвате сами да проявявате любопитство колко проблеми сме решили и колко хора – ощастливили.

Доволните клиенти непрекъснато растат

Ако искате и Вие да станете част от тях и се нуждаете от отпушване на тоалетна, можем да го направим за Вас. Няма да Ви подведем, няма да Ви оберем „до шушка“. Само ще изчистим каналите и ще Ви отървем от неудобствата в тоалетната. Освен това, така и така ще Ви навестим на адрес, можете да посочите и всички останали тревоги, които имате. Във всяко жилище има поне по 2-3, така че не ни убеждавайте, че всичко Ви е наред. Само се огледайте – капещи кранчета или тръби, мухъл, влага. Това са само част от индикациите, че някъде нещо по тръбите не е както трябва. И не можете да разберете какво, защото не е видимо с просто око.

Ние от vikburgas.com виждаме всичко. Защото използваме нужните способи и инструменти. Ако искате да се допитате до тях, потърсете ни!

Ориентировъчни цени за отпушване на тоалетни за 2020г. в Бургас.

Често наши колеги взаимстват от нашата ценова политика (цени в лв.)

 • Отпушване на мивка и сифони
  50.00 - 75.00
  с ръчни инструменти до Ф75
 • Отпушване на тръби
  75.00 - 120.00
  в баня или кухня до Ф75
 • Отпушване на тоалетна
  50.00 - 75.00
  с професионални ръчни инструменти
 • Машинно отпушване на тоалетна
  120.00 - 150.00
  /канал Ф110/
 • Машинно отпушване
  по договаряне
  на външен канал на къща
 • Машинно отпушване
  по договаряне
  на канал до ф150
 • Демонтаж на тоалетна чиния
  25.00 - 35.00
  при необходимост
 • Оглед на място или консултация
  30.00
  от наш специалист без ангажиране

Забележка: Посочените цени се отнасят за Бургас. За други населени места се начисляват транспортни разходи, за повече информация се свържете с нас. Основно определящ фактор при определяне на точната цена е вида и степента на запушването.