Отпушване на сифон в Бургас

Можем да отпушим всеки сифон, мивка, шахта.

За отпушване на сифон не трябва да правите нищо специално. Само да наберете посочените телефони и да ни дадете адреса си. В годините сме свикнали да разрешаваме какви ли не заплетени случай, че на практика почти нищо не ни изненадва.

До Отпушване на сифон обикновено се прибягва след замърсяване с неразградим отпадъчен материал. Сапун, мазнина, косми. В света, в който живеем, металургията и химията надделяват и това рефлектира и върху замърсяването на околната среда. Всичко, което попада в нея, трудно се разгражда по естествен път. Тук изключение не правят боклуците, които отиват в канала. Само че, за да достигнете до тръбата, често се случва да разбивате сифона.

С малко усилие и време ще можем да извършим отпушване на сифона в банята, тоалетната, кухнята. Дори на дворната чешма. Ако сте забелязали кога е възникнал проблема, ще можете да се ориентирате какво сте изпуснали в канала. Така и на нас ще ни бъде по-лесно да решим как да подходим, за да има минимални щети. Подовите сифони могат да бъдат най-различни. Те имат различен диаметър, могат да са направени от различен материал. Но по отношение на запушванията всички те са еднакво застрашени.

Да не говорим, че на пазара има сифони, струващи много пари. По предлог, че се характеризират с множество преимущества, те често не оправдават цената си. Ако залагате на старото, е възможно да останете по-доволни, но темата е дълга и широка. А тук искаме да Ви убедим, че предприемането на отпушване на сифон от незнаещи, е проблем. Проблем, който във времето може да ескалира и да се разрасне неимоверно.

Изберете отпушване на сифон, шахта, септична яма, канавка, кладенци на конкурентни цени. В много от големите градове нашите колеги оценяват труда си високо. Но не си дават сметка, че невинаги е оправдан по начин, който да оправдава тази цена. Е, ние го правим. За някои от Вас цените може да са високи, за други – нормални. Ние даваме гаранция, че ще останете доволни и ще се уверите, че цените са посилни за всеки. Щом имате възможности да къртите и строите наново, значи имате възможност да си го спестите.

Щом сте стигнали до фирма, която да извърши отпушване на сифон, значи сте осъзнати по много въпроси. Най-вече, че скъпото излиза по-евтино. Потърсете съвет от можещите, знаещите и практикуващите. Осигурете си спокойствието, за което се трудите неуморно. Изберете нас, за да Ви го дадем.

Ориентировъчни цени за отпушване на сифон за 2020г. в Бургас.

Често наши колеги взаимстват от нашата ценова политика (цени в лв.)

 • Отпушване на мивка и сифони
  50.00 - 75.00
  с ръчни инструменти до Ф75
 • Отпушване на тръби
  75.00 - 120.00
  в баня или кухня до Ф75
 • Отпушване на тоалетна
  50.00 - 75.00
  с професионални ръчни инструменти
 • Машинно отпушване на тоалетна
  120.00 - 150.00
  /канал Ф110/
 • Машинно отпушване
  по договаряне
  на външен канал на къща
 • Машинно отпушване
  по договаряне
  на канал до ф150
 • Демонтаж на тоалетна чиния
  25.00 - 35.00
  при необходимост
 • Оглед на място или консултация
  30.00
  от наш специалист без ангажиране

Забележка: Посочените цени се отнасят за Бургас. За други населени места се начисляват транспортни разходи, за повече информация се свържете с нас. Основно определящ фактор при определяне на точната цена е вида и степента на запушването.

4.8/5 - (126 votes)