Отпушване на сифон в Бургас

Можем да отпушим всеки сифон, мивка, шахта.

За отпушване на сифон не трябва да правите нищо специално. Само да наберете посочените телефони и да ни дадете адреса си. В годините сме свикнали да разрешаваме какви ли не заплетени случай, че на практика почти нищо не ни изненадва.

До Отпушване на сифон обикновено се прибягва след замърсяване с неразградим отпадъчен материал. Сапун, мазнина, косми. В света, в който живеем, металургията и химията надделяват и това рефлектира и върху замърсяването на околната среда. Всичко, което попада в нея, трудно се разгражда по естествен път. Тук изключение не правят боклуците, които отиват в канала. Само че, за да достигнете до тръбата, често се случва да разбивате сифона.

С малко усилие и време ще можем да извършим отпушване на сифона в банята, тоалетната, кухнята. Дори на дворната чешма. Ако сте забелязали кога е възникнал проблема, ще можете да се ориентирате какво сте изпуснали в канала. Така и на нас ще ни бъде по-лесно да решим как да подходим, за да има минимални щети. Подовите сифони могат да бъдат най-различни. Те имат различен диаметър, могат да са направени от различен материал. Но по отношение на запушванията всички те са еднакво застрашени.

Да не говорим, че на пазара има сифони, струващи много пари. По предлог, че се характеризират с множество преимущества, те често не оправдават цената си. Ако залагате на старото, е възможно да останете по-доволни, но темата е дълга и широка. А тук искаме да Ви убедим, че предприемането на отпушване на сифон от незнаещи, е проблем. Проблем, който във времето може да ескалира и да се разрасне неимоверно.

Изберете отпушване на сифон, шахта, септична яма, канавка, кладенци на конкурентни цени. В много от големите градове нашите колеги оценяват труда си високо. Но не си дават сметка, че невинаги е оправдан по начин, който да оправдава тази цена. Е, ние го правим. За някои от Вас цените може да са високи, за други – нормални. Ние даваме гаранция, че ще останете доволни и ще се уверите, че цените са посилни за всеки. Щом имате възможности да къртите и строите наново, значи имате възможност да си го спестите.

Щом сте стигнали до фирма, която да извърши отпушване на сифон, значи сте осъзнати по много въпроси. Най-вече, че скъпото излиза по-евтино. Потърсете съвет от можещите, знаещите и практикуващите. Осигурете си спокойствието, за което се трудите неуморно. Изберете нас, за да Ви го дадем.

Ориентировъчни цени за отпушване на сифон за 2020г. в Бургас.

Често наши колеги взаимстват от нашата ценова политика (цени в лв.)

 • rothenberger mashina3
  Отпушване на мивка и сифони
  50.00 - 75.00
  с ръчни инструменти до Ф75
 • zapushena mivka
  Отпушване на тръби
  75.00 - 120.00
  в баня или кухня до Ф75
 • zapushena toaletna
  Отпушване на тоалетна
  50.00 - 75.00
  с професионални ръчни инструменти
 • 5202b3752bdb04875dd4c48382a55bf9
  Машинно отпушване на тоалетна
  120.00 - 150.00
  /канал Ф110/
 • 5202b3752bdb04875dd4c48382a55bf9
  Машинно отпушване
  по договаряне
  на външен канал на къща
 • 5202b3752bdb04875dd4c48382a55bf9
  Машинно отпушване
  по договаряне
  на канал до ф150
 • vodoprovodchik sofia2
  Демонтаж на тоалетна чиния
  25.00 - 35.00
  при необходимост
 • bigstock Plumber 10442918
  Оглед на място или консултация
  30.00
  от наш специалист без ангажиране

Забележка: Посочените цени се отнасят за Бургас. За други населени места се начисляват транспортни разходи, за повече информация се свържете с нас. Основно определящ фактор при определяне на точната цена е вида и степента на запушването.

4.7/5 - (256 votes)