отпушване на канали в бургасЗапушването на канала, тоалетната или сифона е сред най-често срещаните домакински проблеми, който няма как да бъде подценени и отложени във времето поради много фактори и един от тях е, че запушената тръба може да предизвика създаването на теч на съседа под Вас, а не са и малко случаите на наводнения.

Едно от най-често срещаните запушвания са свързвани с канали на мивки или по-конкретно кухненските мивки, тъй като при тях попадат различен вид хранителни отпадаци, без значение дали внимавате или не.

Ако имате запушен канал - тоалетна, сифон или щранг и не можете да се справите сами просто ни се обадете, ние ще бъдем повече от щастливи ако се доверите на нашите услуги и да Ви помогнем в подобна ситуация. Ние сме на разположение без почивен ден.

Разполагаме с професионални ръчни инструменти, електрическа машина за отпушване и отпушване под налягане за канали до Ф150 (вътрешни канализации).

Най-честите причини за запушена канализация са:

  • Коса
  • Строителни отпадъци
  • Тоалетна хартия
  • Дамски принадлежности
  • Пелени или памперси
  • Детски играчки
  • Разместване или пропадане на вертикална канализация
  • Др. тела като например - ароматизатори

Всички от изброените причини се дължат на човешка небрежност или невнимание, но това не е притеснително почти винаги успяваме да извършим успешно отпушването, като изключим случаите, където са вследствие на строителни отпадъци и в тази ситуация единственото възможно решение е подмяна на канализационната инсталация. Но опита ни показва, че подобни ситуации са редки.

Защо да изберете нас?

След като се извърши отпушването на конкретния канал, тоалетна или сифон нашият екип ще изчаква определено време за да се покаже и да се приеме, че работата е изпълнена добре и канала е отпушен, а след това отговорността за поддръжката на канала чист е от страна на клиента или ползвателя.

Ние поемаме отговорност, че в рамките на деня на изпълнение на услугата, ако канала създаде признаци на запушване ние ще извършим същата операция без да заплащате допълнително!

Като посещението ще се осъществи спрямо поетите ангажименти.

Цени за отпушване на канали за 2018г. в Бургас.

Описание Мярка Цена (лв.)
1 Отпушване на мивка и сифони с ръчни инструменти до Ф75 бр. 50.00 - 75.00
2 Отпушване на тръби в баня или кухня до Ф75 бр. 50.00 - 75.00
3 Отпушване на тоалетна с професионални ръчни инструменти бр. 50.00 - 75.00
4 Машинно отпушване на тоалетна /канал Ф110/ бр. 120.00 - 150.00
5 Машинно отпушване на външен канал на къща бр. по договаряне
6 Машинно отпушване на канал до ф150 бр. по договаряне
7 Демонтаж на тоалетна чиния при необходимост бр. 25.00
8 Оглед на място от наш специалист без ангажиране бр. 30.00

Забележка: Посочените цени се отнасят за гр. Бургас. За други населени места се начисляват транспортни разходи, за повече информация се свържете с нас. Основно определящ фактор при определяне на точната цена е вида и степента на запушването.