термографска диагностика в бургасКато професионалисти в областта на водопровода и канализацията в Бургас, предлагаме нов и модерен метод за откриване на скрити течове в бани и тераси без къртене.

Разполагаме с професионално оборудване за изпълнението на качествена термографска диагностика. Използваме термокамера FLIR и RWS скенери Tramex, които са доказано най-добрите световни производители.

Инфрачервената термография е метод за установяване на потенциални проблеми зони в сгради – ВиК течове, Загуба на топлина или Кражба на топлина, неправилно функциониращи механични системи, претоварени електрически инсталации, структурни дефекти и нискокачествено строителство.

Основното предимство на този метод за установяване на течове е, че ни предоставя възможност да видим влагата там където с просто око е невъзможно да се забележи, като се съпоставят температурните отклонения на съседни зони, а като прибавим и факта, че всичко това се прави без да е необходимо да се кърти предварително.

Изпълняваната от нас услуга е от особенно полза особено за течове, които с години не се отремонтирват и всеки един от Вашите съседи се оправдава, че и на него му тече.

Важно! Предлагаме след установяване на източника и отстраняване на течове.

Какво представлява термографската диагностика

От инфрачервеното изображение добиваме информация за източника на проблема.   След като сме установили източника на теча го маркираме и остава единствено да бъде отстранен. 

Цени за откриване на течове за 2018 година.

Описание Цена (лв.) Всеки Понеделник (лв.)
1 Термографска обследване на проблем между границата на един или два имота. 90.00 60.00
2 Термографска обследване на проблем между границата на три имота. 110.00  
3 Термографска обследване на проблем от изнесена напред тераса или плосък покрив. 130.00  
4 Подробна термографска диагностика на апартаменти, къщи или производствени помещения до 200 м2, за откриване на проблемни зони с влага преди покупка / продажба на имот. По договаряне  

Забележка: Всеки Понеделник предлагаме отстъпка за откриване на теч без къртене в Бургас. Предложението е валидно и актуално само за гр. Бургас. За останалата част е валидна регулярната цена.

Транспортни разходи Цена (лв.)
1 гр. Бургас 0.00
2 гр. Несебър, гр. Созопол, гр. Приморско, Царево 50.00
3 гр. Варна, гр. Сливен, гр. Ямбол 70.00
4 за по-големи разстояния по-договаряне

Посочените цени са с включено ДДС.